• Print

Neurologisk undersøgelse

ISBN: 9788762813649 (Bog)
Udgivelsesår: 2015
Udgave: 1
Sider: 240
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

'Neurologisk undersøgelse' er en oversættelse af 5. udgave af 'Neurological Examination Made Easy'.

Bogen udfylder et tomrum mellem de omfangsrige lærebøger i neurologi og neurokirurgi og utilstrækkelige cirkulerende kopier om neurologisk undersøgelse.

Hvem kan have glæde af bogen?

Niveauet er målrettet medicinstuderende og yngre læger, som hermed får en grundlæggende forståelse af og systematik i neurologisk undersøgelsesteknik. En undersøgelse, der ofte har stor betydning i akutte situationer, men som traditionelt opfattes som svær at huske udførelse og tolkning af.

Ugeskrift.dk

09-03-2015 Morten Møller, speciallæge i neurologi

”[…]et af de bedste bud på en kortfattet lærebog om den neurologiske undersøgelse.
Bogen er systematisk og overskuelig. Man bliver fra starten taget ved hånden og ledt igennem alle aspekter i den neurologiske undersøgelse fra anamneseoptagelse, gennem taleforstyrrelser, gangforstyrrelser og mentalundersøgelse, gennem kranienerver, motorisk og sensoriske system til den bevidstløse patient og bevægeforstyrrelser.
[…]Jeg synes, at bogen er fremragende til den ambitiøse medicinstuderende, god til introduktionslægen i neurologi og brugbar til neurologen i hoveduddannelse.”

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.