• Print

Medicinsk Kompendium 18. udgave (i-bog)

,,

ISBN: 9788762817425 (i-bog)
ISBN: 9788717042391 (Bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Sider: 2958
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer, fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på pc og tablets.

Medicinsk Kompendium er Danmarks største samlede opslagsværk i intern medicin. Der er sket en betydelig udvikling inden for de internmedicinske fag, og i denne udgave af Medicinsk Kompendium er alle kapitler omskrevet; revideret og opdateret; og nye discipliner; fx akutmedicin; er inddraget. Kompendiet er gennemillustreret med farvefotos; røntgen- og scanningsbilleder; tegninger og diagrammer. Medicinsk Kompendium bygger på de nyeste veldokumenterede undersøgelser og forskningsresultater og skaber dermed en solid baggrund for at træffe daglige kliniske beslutninger. Værket er skrevet af 173 af landets førende medicinske kapaciteter. Medicinsk Kompendium dækker alle aspekter af den interne medicin på et højt kvalificeret og detaljeret niveau; og kan anvendes som lærebog af medicinstuderende og som håndbog af læger og speciallæger.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.