• Print

Klinisk psykiatri (i-bog)

Ole Mors, Merete Nordentoft, Ida Hageman (red.)
Redaktører: Ole Mors, Merete Nordentoft, Ida Hageman
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788762815490 (i-bog)
ISBN: 9788762812192 (Bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 4
Sider: 560
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af Klinisk psykiatri 4. udgave, suppleret med digitale værktøjer, fx søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på pc og tablets. E-nøglen giver adgang til i-bogen 48 mdr. fra aktiveringsdatoen.

Psykiske lidelser er blandt de hyppigste og mest omkostningstunge sygdomme i befolkningen. Der er psykiske lidelser i næsten alle familier, og alle læger vil uanset speciale møde mennesker med psykiske lidelser i deres virke. Udforskningen af årsagerne til psykiske lidelser og behandling er heldigvis i en rivende udvikling.

Klinisk Psykiatri 4. udgave giver en grundig indføring i dette komplekse speciale, med et stærkt fokus på den psykiatriske undersøgelse, diagnostik, epidemiologi og evidensbaseret behandling.

 

Klinisk Psykiatri 4. udgave er stærkt revideret med mange nye bidragydere og kapitler, herunder psykopatologi, den psykiatriske journal, akut psykiatri, psykofarmakologisk behandling, psykoterapi og psykosociale interventioner. Som noget nyt er tilføjet særskilte tværgående kapitler om psykopatologi, den psykiatriske journal, akut psykiatri, psykofarmakologisk behandling, psykoterapi og psykosociale interventioner.

Kontakt os venligst på forlaget@munksgaard.dk for at rekvirere Psykiatrisk journal fra Munksgaard.

Lærebogen henvender sig først og fremmest til medicinstuderende, men også læger i videreuddannelse, praktiserende læger samt andre sundhedsprofessionelle vil have glæde af bogen som opslagsværk.

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.