• Print

Klinisk dermatologi og venerologi

Klaus Ejner Andersen, Lars Iversen, Hans Bredsted Lomholt og Hans Christian Wulf
Redaktører:
Forfattere: ,,,

ISBN: 9788762812178 (Bog)
Udgivelsesår: 2014
Udgave: 4
Sider: 312
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

'Klinisk dermatologi og venerologi' er en populær og overskuelig lærebog i hud- og kønssygdomme

Bogens indhold

Bogen lægger vægt på at fremhæve sygdomme og symptomer, som er hyppige og væsentlige i almen praksis og på hospitalsafdelinger.

Bogen har gennem en årrække været en populær og overskuelig lærebog på medicinstudiet. Denne 4. udgave fokuserer derfor på ny viden og ændrede behandlinger, så teksten primært er helt op dateret, men ikke grundlæggende skrevet om.

Bogens opbygning

Teksten er opdelt i flere kapitler og nye illustrationer er føjet til, ligesom der er tilføjet afsnit med nyttige websites, som giver adgang til mange kliniske fotos.

I-bogen

Som noget helt nyt medfølger en digital version af bogen; en såkaldt i-bog, som du får adgang til via en unik e-nøgle, der er trykt forrest i bogen. I-bogen indeholder bl.a.:

· Bogens tekst og illustrationer i digital form

· Egen digital notesbog til noter og opgaver

· Mulighed for at markere teksten

· Digital søgefunktion i tekst og noter

· MC-opgaver indenfor forskellige emneområder

I-bogen

Klik her for at logge ind og aktivere e-nøglen

Med bogen følger en i-bog, som er en digital udgave af bogen, suppleret med bl.a. notesbog, lydfiler, opgaver og meget mere. For at få adgang til i-bogen, skal du være oprettet som bruger og aktivere den e-nøgle, der er trykt forrest i bogen.

E-nøglen kan kun aktiveres én gang. Når en bruger har aktiveret en e-nøgle, kan den ikke bruges igen.

Klaus Ejner Andersen

Professor og overlæge ved Dermato-Venerologisk afdeling,Odense Universitetshospital.

Hans Bredsted Lomholt

Tidligere overlæge ved Dermato-venerologisk afdeling, Århus Sygehus og nu praktiserendehudlæge i Ålborg samt ekstern lektor ved Aarhus Universitet/Aalborg Universitetshospital.

Kristian Thestrup-Pedersen

Tidligere overlæge og professor ved Dermato-Venerologisk afdeling, Marselisborg Hospital. Han er nu praktiserende speciallæge i faget.

Hans Christian Wulf

Professor og overlæge ved Dermato-Venerologisk afdeling, Bispebjerg Hospital.

Utposten 5, 2014

15-10-2014 Mona Sundenå

"Det er meget gode illustrasjoner i form av fotografier. Jeg har aldri sett så gode fotografier i en 'hudbog' tidligere (...) Dette er definitivt en bok jeg kommer til a ha på kontoret, og jeg anbefaler den også til andre."

Ugeskrift for læger 172/34 23. august 2010

01-09-2010 Professor Gregor Jemec

"Bogen er til studenter, dækker pensum, er omfattende illustreret og forsynet med tidssvarende didaktiske skemaer og tabeller, der letter overblikket og påskønnes under eksamensforberedelsen. Ligeledes indeholder bogen gode henvisninger til ydeligere billedmateriale på internettet, der fint supplerer teksten. "[...] det er lykkedes forfatterne at skabe en helstøbt bog, som inden for beskedne rammer giver de studerende et omfattende overblik over de mange spændende kliniske og videnskabelige udfordringer, der på så enestående vis rummes i dermatoveronologien."

Læs hele anmeldelsen fra Utposten

Nytt og nyttig om hud og venerologi
Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.