• Print

Histologi kompendium (i-bog)

,,

ISBN: 9788762814066 (i-bog)
Udgivelsesår: 2014
Udgave: 2
Sider: 300
Bestil vurderingseksemplar

Histologi kompendium er et supplement til Genesers histologi.

Dette er en i-bog, som er en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer, fx oplæsning, søge- og notefunktion.

I-bogen kan læses på fx pc og tablets, overalt hvor der er internetadgang. En e-nøgle giver adgang til produktet i 48 måneder fra købsdato.

Bogens opbygning

Kompendiet følger samme kapitelstruktur som Genesers histologi, og undervejs henvises der til figurer i bogen. Desuden indeholder kompendiet en spotvejledning til almen– og specielhistologi. Anatomispot indgår oftest som en central del i histologiundervisningen, og her kan kompendiet hjælpe den studerende med at genkende de enkelte histologiske præparater.

I 2. udgave er der sket følgende ændringer:
• Der er tilføjet nye præparater og ekstra illustrationer til spotvejledningen.
• Der er kommet et stikordsregister bagerst i bogen.
• Spotvejledningen er blevet markeret med fingermærker, så man nemt og hurtigt kan finde den i forbindelse med anatomispot.
• Bogen blevet rettet igennem for fejl og mangler.
• Tekstopsætningen er flere steder blevet gjort mere hensigtsmæssig.

Målgruppe

Kompendiet henvender sig primært til medicinstuderende, og tanken er, at det både kan bruges parallelt med undervisningen, når man skal læse op til eksamen og senere hen til genopfriskning i forbindelse med de kliniske fag.

Tidsskrift for den norske legeforening

31-01-2013  Per Gøran Krüger, Institutt for biomedisin, Universitetet i Bergen

"Forfatterne har valgt en særdeles prisverdig «åpen» design som betyr at hver side er oversiktlig med tydelige overskrifter og en indre kapittelinndeling. [...] Dette elegant gjennomførte pedagogiske opplegget kan gjøre kompendiet til et nyttig verktøy for alle studenter i cytologi og histologi."

Danske Bioanalytikere

19-10-2012  Marianne Schou Martiny

"Kompendiet vil være velegnet til undervisere i histologi. Den kan desuden være med til at gøre "Genesers histologi" mere tilgængelig for bioanalytikerstuderende i klinisk undervisning også på de første moduler i uddannelsen. Fx er oversigten over cellens organeller let tilgængelig med en efterfølgende god kort beskrivelse. Desuden vil spottsten kunne bruges i histologiundervisningen på skolerne såvel som i praktikken."

Dette er en i-bog, som er en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer, fx oplæsning, søge- og notefunktion.

I-bogen kan læses på fx pc og tablets, overalt hvor der er internetadgang. En e-nøgle giver adgang til produktet i 48 måneder fra købsdato.

Bagsidetekst
Histologikompendium er forfattet af tre erfarne studenterundervisere fra Københavns Universitet. Histologikompendium er et supplement til lærebogen Genesers histologi. Kompendiet beskriver de mest centrale dele af pensum på en let og overskuelig måde med mange gode oversigter og tabeller. Til støtte for hukommelsen er teksten garneret med mange gode og sjove huskeregler, ligesom der er levnet plads til egne noter. Der henvises i vid udtrækning til illustrationer i Genesers histologi, men der er også flere nye illustrationer, som forfatterne har erfaret letter forståelsen af histologien. Histologikompendium indeholder desuden en spotvejledning til almen og specielhistologi, som lægger vægt på præparaternes særlige karakteristika. Spotvejledningen indeholder flere illustrationer, der fremhæver særlige kendetegn, og er derfor en stor hjælp, når de enkelte præparater skal genkendes. Histologikompendium kan bruges parallelt med undervisningen, op til eksamen samt til genopfriskning i forbindelse med de kliniske fag.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.