• Print

Genesers histologi (i-bog)

,,,,

ISBN: 9788762814059 (i-bog)
Udgivelsesår: 2012
Udgave: 1
Sider: 761
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang. E-nøglen giver adgang til i-bogen i 48 måneder fra aktiveringsdatoen.

Genesers histologi præsenterer læseren for en letforståelig og meget grundig fremstilling af både cellebiologi og den almene og specielle histologi. Stoffet gennemgår sammenhængen mellem struktur og funktion og relaterer dette til sygdomsprocesser og den kliniske hverdag. Bogen er særdeles pædagogisk opbygget, og hvert kapitel indeholder bokse med kliniske eksempler eller uddybende viden og afsluttes med testspørgsmål til det pågældende kapitel.

Alle kapitlerne er gennemgribende bearbejdede og opdaterede, således at bogen er pensumdækkende ved lægestudiet på alle fire universiteter i Danmark. Illustrationsmaterialet er ligeledes gennemgribende revideret med mange nye lys- og elektronmikroskopiske fotos, og flere stregtegninger er erstattet af nye eller har undergået ændringer i overensstemmelse med den nyeste viden.

 

Tidsskrift for den norske legeforening

31-01-2013 Per Gøran Krüger, Institutt for biomedisin, Universitetet i Bergen

"Denne histologiboken er nok særlig rettet mot studenter i medisin, men alle studentgrupper som studerer generell cellebiologi og histologi, vil med stort utbytte kunne benytte den. Den egner seg meget bra så vel i starten av studiet som for den viderekomne student. Jeg vil tro at den også passer som et praktisk oppslagsverk for erfarne lærere og studenter i faget." [...] "Med Genesers nå utvidede og mer presiserende utgave har vi fått en nordisk «krone på verket». Boken er lettforståelig, svært godt pedagogisk anlagt og god på beskrivelse av funksjonell cellebiologi og den spesielle organhistologien. Her er også gode og generelle forklaringer av sykdomsprosesser knyttet til ulike vev og organer, som selvsagt særlig er rettet mot medisinstudenter, men som også bygger opp under den generelle biologiske kunnskapen for andre interesserte studentgrupper."

Tandlægebladet

22-11-2012 Svend Kirkeby

"Bogen er logisk opdelt i afsnit, som dels kan læses hver for dig, men som læst i en sammenhæng giver en letforståelig og pædagogisk indføring i histologi.[...]Især skal afsnittet om immunitetsreguleringen med antigenpræsentation og immunresponset fremhæves for sin pædagogiske klarhed. Den sidste del af bogen behandler vævenes histologi, og her vil især gennemgangen af fordøjelsessystemet med beskrivelse og fine illustrationer (såvel skematiske tegninger som lysmikroskopiske billeder) af mundhulde, spytkirtler, tænder, svælg og tonsiller have tandlægelig interesse."

Danske Bioanalytikere

19-10-2012 Marianne Schou Martiny

"Bogen kan som de tidligere udgaver anvendes af undervisere på patologiske institutter, specielt på de sidste moduler af bioanalytikeruddannelsen.[...]Bogen er desuden god, når viden skal opfriskes, eller nyt skal tilegnes, som opslagsbog eller til fordybelse. Alt i alt en bog, der giver lyst til at opfriske histologien."

Bagsidetekst
Genesers histologi er en videreførelse af Histologi – på et molekylærbiologisk grundlag. Bogen præsenterer læseren for en letforståelig og meget grundig fremstilling af både cellebiologi og den almene og specielle histologi. Stoffet gennemgår sammenhængen mellem struktur og funktion og relaterer dette til sygdomsprocesser og den kliniske hverdag. Bogen er særdeles pædagogisk opbygget, og hvert kapitel indeholder bokse med kliniske eksempler eller uddybende viden og afsluttes med testspørgsmål til det pågældende kapitel. Alle kapitlerne er gennemgribende bearbejdede og opdaterede, således at bogen er pensumdækkende ved lægestudiet på alle fire universiteter i Danmark. Illustrationsmaterialet er desuden gennemgribende revideret med mange nye lys- og elektronmikroskopiske fotos, og flere stregtegninger er erstattet af nye eller har undergået ændringer i overensstemmelse med den nyeste viden.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.