• Print

EKG

- let at se

ISBN: 9788762814899 (Bog)
ISBN: 9788762816749 (i-bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 3
Sider: 256
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

Bogen er en oversættelse af den nyeste udgave af John R. Hamptons legendariske The ECG made easy, henvendt især til medicinstuderende, sygeplejersker og yngre læger til brug ved opslag i en travl hverdag. Den giver en letforståelig introduktion til ekg-begrebet, og læseren bliver i stand til at læse og tolke et ekg, og den er forsynet med en række huskelister og Hvad-gør-man?-bokse, der angiver vejledende behandlingsprincipper, som er opdateret i forhold til nuværende danske rekommandationer.

Den nye udgave adskiller sig fra tidligere udgaver ved at være opdelt i to dele, henholdsvis ”Kom godt i gang” som introducerer de grundlæggende principper og ”Få mest muligt ud af ekg`et”, som er ny i forhold til tidligere danske udgaver, og som sætter ekg-forståelse ind i klinisk kontekst.

 

 

 

 

Tidsskrift for Den Norske Legeforening

03-05-2016 K. Gjesdal

"Det er to deler – en generell introduksjon og så en del der EKG gjennomgås i lys av kliniske problemstillinger. Det er mange gode EKG-eksempler og etter hvert avsnitt en pedagogisk oppsummerende tabell."

Bagsidetekst
Denne tredje danske udgave af EKG - let at se er en oversættelse af 8. udgave af The ECG made easy, og de mange udgaver vidner om bogens klassikerstatus og fortsatte popularitet og relevans. Som tidligere udgaver giver denne lærebog en kortfattet og lettilgængelig introduktion til forståelse og tolkning af ekg, og den er meget velegnet som et hurtigt opslagsværk i den kliniske hverdag. Bogen henvender sig især til medicinstuderende, sygeplejersker og yngre læger, men kan med fordel anvendes som håndbog af alle, som ønsker at genopfriske de basale principper. Den nye udgave adskiller sig fra tidligere udgaver ved at være opdelt i to dele, henholdsvis ”Kom godt i gang” som introducerer de grundlæggende principper og ”Få mest muligt ud af ekg`et”, som er ny i forhold til tidligere danske udgaver, og som sætter ekg-forståelse ind i klinisk kontekst. Bogen er forsynet med en række huskelister og Hvad-gør-man?-bokse, der angiver vejledende behandlingsprincipper, som er opdateret i forhold til nuværende danske rekommandationer.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.