• Print

Blodprøver

,

ISBN: 9788762810198 (Bog)
Udgivelsesår: 2013
Udgave: 2
Sider: 198
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

Klassikeren Blodprøver har gennem en årrække været en bestseller, der både har været flittigt anvendt på mange sundhedsuddannelser og i klinikken.

Denne 2. udgave er revideret i forhold til nye og ikke længere anvendte blodprøver. Bogen beskriver, i et klart og direkte sprog, anvendelse, baggrund og tolkning af de almindeligst anvendte blodprøver.

Bogens opbygning

Bogen er inddelt i tre dele:

  • praktisk blodprøvetagning
  • en alfabetisk opslagsdel
  • en del der behandler udvalgte organprøver og prøvesamlinger.

Bogens hovedvægt er lagt på de klinisk relevante oplysninger, og den vil kunne bruges som et godt værktøj i klinikken.

Målgruppe

Den primære målgruppe er sygeplejersker.

 

Se cases på cases.munksgaard.dk

 

 

Kan også købes som app

Peter Fahmy

Uddannet læge fra Københavns Universitet år 2000. Speciallæge i oftalmologi 2011. Tillægsuddannelse fra Danmarks journalisthøjskole 1998. Indehaver af Øjenklinikken Bulowsvej. Forfatter til lærebogen Praktisk oftalmologi, 2009 og en lang række journalistiske artikler primært inden for øjensygdomme.

Troels Bygum Knudsen

Uddannet læge år 2000. Ph.d. Københavns Universitet 2007. Tidligere medicinsk direktør i et privat forskningsfirma. Er pt. under uddannelse til speciallæge i infektionsmedicin. Forsker i biomarkører ved infektion og er forfatter til en række videnskabelige artikler primært inden for infektionssygdomme.

Tidsskrift for Den norske legeforening

03-09-2013 S D Holmen

"Beskrivelsen av prøvene er veldig enkel og klinisk rettet. Dette gjør boken til en verdifull oppslagsbok for medisinstudenter og turnusleger i klinisk praksis, som trenger de kliniske nøkkelpunktene."

Sygeplejersken

26-02-2007 Anna-Grethe Engelbrecht Andreasen

Det er lykkedes at skrive en god opslagsbog om blodprøver. En bog, der er nem at slå op i, som man hurtigt kan vænne sig til at bruge, og som kortfattet uddyber spørgsmål vedrørende den del af den kliniske biokemi, der i daglig tale kaldes blodprøver. Ud over at det er en god og velskrevet opslagsbog, der indeholder de hyppigt anvendte blodprøver, indeholder bogen også en mere generel introduktion til praktisk blodprøvetagning. Denne bog kan jeg varmt anbefale til alle, der, som jeg, har savnet en opslagsbog i blodprøver.

 

Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.