• Print

Basisbog i medicin og kirurgi

Torben V. Schroeder, Svend Schulze, Jannik Hilsted og Liv Gøtzsche (red.)
Redaktører: Torben Veith Schroeder, Svend Schulze, Jannik Hilsted, Liv Gøtzsche
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788762812956 (Bog)
ISBN: 9788762814561 (i-bog)
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 6
Sider: 808
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

Basisbog i medicin og kirurgi udgør en overskuelig dansksproget introduktion til de to centrale kliniske fag på medicinstudiet: intern medicin og kirurgi. I bogens indhold og opbygning er der lagt vægt på hyppige og almindelige sygdomme samt på mere sjældne tilstande, hvor manglende viden om sygdommen kan få fatale konsekvenser for patienten.

I denne 6. udgave er det grundlæggende koncept justeret og videreudviklet på baggrund af kommentarer fra bl.a. studerende og læger. For at sikre fornyelse og foryngelse er en del af forfatterne blevet udskiftet, hvilket har betydet store og væsentlige ændringer i mange af kapitlerne. Som en ekstra nyskabelse suppleres bogen med en i-bog med mange spændende og interessante cases.

Basisbog i medicin og kirurgi er først og fremmest en basal lærebog for medicinstuderende, men bogen henvender sig også til andre inden for sundhedsvæsenet, der har brug for en overskuelig og opdateret viden inden for intern medicin og kirurgi.

 

Sygeplejersken

14-11-2016 Ole Bjørke

”Hvor bliver man glad og klog af gode, ambitiøse lærebøger. Denne er en af dem, jeg bliver fanget af at sidde og læse i med stof til mange timers faglige studier."

Ugeskrift for læger

07-06-2016 Professor Jens Ole Nielsen

"... basisbogen vil være en uvurderlig introduktion til de store kliniske fag for medicinstuderende, men bogen kan tillige anbefales som en hjælp til plejepersonalet på de kliniske afdelinger."

Ugeskrift for læger

04-06-2012 Naja Zenius Jespersen

"[...] Som studerende benyttede jeg selv bogen, og det var en fornøjelse at genlæse den i den nye 5. udgave. [...] Basisbogen er i sin nyeste udgave mere kompakt og lækrere i design og farvevalg end tidligere. [...] som generel introduktion er den anbefalelsesværdig både til medicinstuderende og til de yngre læger, der ønsker en genopfriskning af de fag, som de ikke selv er beskæftiget med i det daglige."

Bagsidetekst
Basisbog i medicin og kirurgi er en lærebog, der udgør en overskuelig dansksproget introduktion til de to centrale kliniske fag på medicinstudiet: intern medicin og kirurgi. I bogens indhold og opbygning er der lagt vægt på de almindelige og farlige sygdomme. Farlig forstået som en tilstand, hvor manglende viden om sygdommen kan få konsekvenser for patienten. For at gøre læsningen lettere er alle sygdomme gennemgået efter en fast disposition, som benyttes i alle afsnit. I denne 6. udgave er det grundlæggende koncept justeret og videreudviklet på baggrund af kommentarer fra bl.a. studenter og læger. For at sikre fornyelse og foryngelse er en del af forfatterne blevet udskiftet, hvilket har betydet store og væsentlige ændringer i mange af kapitlerne. Som en ekstra nyskabelse medfølger der også en i-bog med mange spændende og interessante cases, der knyttes til bogen. Basisbog i medicin og kirurgi er først og fremmest en basal lærebog for medicinstuderende, men bogen henvender sig også til andre inden for sundhedsvæsenet, der har brug for en overskuelig og opdateret viden inden for intern medicin og kirurgi.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.