• Print

Basal klinisk ultralydsdiagnostik

Ole Graumann, Christian Borbjerg Laursen (red.)
Redaktører: Ole Graumann, Christian Borbjerg Laursen
Forfattere: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ISBN: 9788762816961 (Internet)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider:
Bestil vurderingseksemplar

Ved køb får du adgang til portalen i 12 måneder. Herefter skal adgangen fornyes.

Basal klinisk ultralydsdiagnostik er en avanceret hjemmeside, der erstatter en trykt lærebog. Man kan betragte portalen som en elektronisk bog, der udnytter de digitale muligheder, der ligger i mediet med hensyn til fx videoklip og interaktivitet.


Portalen  indeholder således både grundlæggende teori, ultralydsklip-klip, illustrationer, instruktionsvideoer, speakede demonstrationer (vodcasts), multiple-choise-quizzer og et mediebibliotek med mulighed for at søge i alle illustrationer, videoer og ultralydsklip.

Portalen er egnet til selvstudie, og giver mulighed for udbygning med egne noter og fx opgavebesvarelser

Portalen lægger op til engagerende casebaseret undervisning frem for traditionel forelæsning, og underviseren kan tilpasse niveauet efter aktuelle studerende via quiz-evaluering

Portalen giver mulighed for online adgang til teori og træningsmateriale sideløbende med klinisk arbejde.

Portalen har responsivt design, og materialet er således fuldt tilgængeligt på forskellige platforme som computer, tablet og smartphone, og kan dermed anvendes og medbringes både i hjemmet, på kontoret, til undervisning, til den praktiske træning og ved siden af patienten.

 

Målgruppe

Materialet er tiltænkt både medicinstuderende, færdiguddannede læger og andre faggrupper, som uddannes indenfor klinisk ultralydskanning.

Hovedformålet er at give læseren den nødvendige viden forud for den praktiske træning i klinisk ultralydskanning. Indholdet fokuserer på principper og praktisk viden frem for en systematisk litteraturgennemgang.
Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.