• Print

Sygepleje

Hos Munksgaard har vi stolte traditioner for udvikling og udgivelse af sundhedsfaglige lærebøger, ikke mindst inden for det sygeplejefaglige område. Vi kan tilbyde grundbøger til alle fag på professionsbacheloruddannelsen i sygepleje, og alle titler er direkte målrettet de studerende. Men vi tilbyder også en lang række titler til kandidatniveau og mere specialiserede felter inden for faget, som især har interesse hos undervisere, praktikere, specialister og forskere.

Vi prioriterer fagets egne behov, og alle bøger er udviklet i tæt dialog med de faglige miljøer, både hvad angår gældende studieordning, nyeste forskning og aktuelle tendenser i sundhedsvæsenet.

EmployeePicture

Redaktør
Sygepleje
Martin Toft
Tlf. 33 75 59 84
E-mail: Martin Toft

Bøger til sygeplejersker

Se alle vores sygeplejeudgivelser her

Læs mere om den nye uddannelse

Fremtiden har krævet en revision
Interviews med nogle af de centrale aktører bag revisionen af sygeplejerskeuddannelsen.

Du skal læse for at tænke
Gode lærebøger skal sætte de studerende i stand til forholde sig til både teori og praksis.

Du kan ikke sanse digitalt
It-kompetencer bliver afgørende for fremtidens sygeplejersker. Men hvor i uddannelsen giver det mening at bruge digitale værktøjer?

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.