• Print

Anæstesi - en introduktion

,,

ISBN: 9788762810761 (Bog)
Udgivelsesår: 2012
Udgave: 1
Sider: 240
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

Bogen er en oversættelse af en svensk lærebog om anæstesi.

Bogens opbygning

Teksten forudsætter, at læseren har en vis teoretisk og klinisk viden, og hensigten er på den baggrund at formidle indsigt i den perioperative medicins principper - principper, som også gælder i arbejdet med akut svært syge patienter i andre sammenhænge. Bogens kortfattede karakter gør den ideel som en grundlæggende men uundværlig indføring i faget anæstesi, der ikke er et selvstændigt eksamensfag på medicinstudiet.

Oversættelsen er fordansket og fagkorrigeret af afdelingslæge Thomas Kistorp, Anæstesi- og operationsklikken ved Rigshospitalet.

Målgruppe

Målgruppen er medicinstuderende, basislæger og anæstesisygeplejersker.
Bagsidetekst
Anæstesi – en introduktion er en basal indføring i den perioperative medicin, og bogen har fokus på vigtige aspekter som fx præoperativ vurdering, overvågning, væskebalance, anæstesiologisk farmakologi og anæstesi i forbindelse med særlige sygdomme og patientkategorier. Teksten forudsætter, at læseren har en vis teoretisk og klinisk viden, og på den baggrund formidles indsigt i de grundlæggende anæstesiologiske principper, som læger i almindelighed bør kende. Mange af principperne har karakter af generel intensiv behandling og gælder derfor også i arbejdet med akut svært syge patienter i andre sammenhænge. Bogens kortfattede karakter gør den ideel som en indføring i faget anæstesi for medicinstuderende og basislæger før klinikophold eller som introduktion for kommende anæstesiologer, intensiv- og anæstesisygeplejersker. Anæstesi – en introduktion er en oversættelse er af en etableret svensk lærebog om anæstesi, og indholdet er fordansket og rettet fagligt af Thomas Klint Kistorp, som er overlæge ved Anæstesi- og Operationsklikken på Rigshospitalet. Valg af metoder, behandling og lægemidler er således i overensstemmelse med gældende dansk praksis.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.