• Print

Samfundsvidenskab

Hans Reitzels Forlag udgiver bredt inden for statskundskab, sociologi, forvaltning, antropologi og anden samfundsvidenskab. Vi har bøger inden for hele spektret af samfundsvidenskab fra metode/videnskabsteori over empirisk baserede fagbøger til teoretisk litteratur.

Vores forfattere tæller nogle af de dygtigste forskere og undervisere i Danmark, og vi lægger vægt på at sikre en høj kvalitet. Vi har en grundig redaktionel proces, der indebærer peer review.

Lærebøger og supplerende læsning

Vi udgiver lærebøger til universitetsuddannelserne og alle andre samfundsvidenskabelige uddannelser og fag samt supplerende læsning og anden faglitteratur – heriblandt oversættelser af især sociologiske primærtekster, hvor forlaget har været med til at udbrede forfatterskaber som Pierre Bourdieu, Niklas Luhmann, Ulrich Beck, Zygmunt Bauman, Michel Foucault m.fl. i Danmark.

Vi er altid på udkig efter gode forfattere, konsulenter og fagredaktører, og har du gode ideer til udgivelser, spørgsmål og kommentarer, hører redaktør Martin Laurberg meget gerne fra dig.

Køb bøgerne online her på sitet - flere fås også som e-bøger og i-bøger.

Fagfællebedømmelse

Hans Reitzels Forlag er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet som pointgivende forlag i den bibliometriske forskningsindikator. Alle relevante udgivelser fagfællebedømmes.

Læs mere her

EmployeePicture

Redaktør
Samfundsvidenskab, Socialt arbejde, Humaniora og Jura
Martin Laurberg
Tlf: 33 75 59 57
E-mail: Martin Laurberg

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.