• Print

Økonomi

Vi udgiver økonomiske lærebøger fra AMU-niveau til universitetsniveau – med størst fokus på erhvervsakademierne, professionshøjskoler og handelshøjskoler. Udgivelserne spænder over store, solide grundbøger til mere specialiserede titler på dansk og engelsk som fx Erhvervsøkonomi - videregående uddannelser, Anvendt statistik, Økonomisk styring og virksomhedsanalyse, Driftsøkonomi samt Supply Chain Management.

Masser af ekstramaterialer

Vi arbejder målrettet med at supplere bøgerne med materialer, opgaver, PowerPoints, links og andet, der kan støtte indlæringen og gøre hverdagen nemmere for både undervisere og studerende. Ambitionen er at udgive bøger, der inspirerer og motiverer. Bøger, der tager både pensum og de studerende seriøst.

Vi er altid på udkig efter gode forfattere, konsulenter og fagredaktører, og har du gode ideer til udgivelser, spørgsmål og kommentarer, hører redaktør Lasse Wolsgaard meget gerne fra dig.

Køb bøgerne online her på sitet - flere fås også som e-bøger og i-bøger.
EmployeePicture

Redaktør
Økonomi og Kommunikation
Lasse Wolsgård
Tlf: 33 75 59 83
E-mail: Lasse Wolsgård

Katalog

Se det nyeste katalog med udgivelser inden for kommunikation, salg, økonomi, markedsføring, organisation, ledelse og jura. 

Læs kataloget

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.