• Print

Psykologi

Vores bøger henvender sig primært til den professionelle praktiker og til den studerende, men mange af vores lærebøger kan også læses af andre med interesse for psykologi, psykiatri og terapi. Vi har stolte traditioner på området, og vores store bagkatalog af bøger rummer nogle af de dygtigste forskere og fagfolk i Danmark samt udenlandske forfattere som bl.a. Daniel N. Stern, Irvin D. Yalom, Michael White, Peter A. Levine m.fl.

Lærebøger af højeste kvalitet

Vi lægger vægt på en grundig redaktionel proces, så uanset om du vælger serien Kognitiv terapi, Susan Harts Inklusion, leg og empati eller for eksempel Positiv psykologi, Moderne psykoterapi, Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke eller Jon Kabat-Zinns seneste bog, Mindfulness for begyndere, er du sikker på at få udgivelser af højeste kvalitet.

Vi er altid på udkig efter gode forfattere, konsulenter og fagredaktører, og har du gode ideer til udgivelser, spørgsmål og kommentarer, hører redaktør Mette Schilling meget gerne fra dig.

Køb bøgerne online her på sitet - flere fås også som e-bøger og i-bøger.
Gyldendals formidlingspris

Gyldendals Formidlingspris

Susan Hart har modtaget Gyldendals Formidlingspris 2016 for sin omfattende og beundringsværdige produktion af fagbøger og undervisningsbøger.

Læs mere om prisen her

Hjemmeside

neuroaffektiv.hansreitzel.dk

På neuroaffektiv.hansreitzel.dk kan du finde oplysninger om de forfattere, der har skrevet om neuroaffektiv psykoterapi og om deres bøger. Du kan bl.a. også finde videoer med Susan Hart, der fortæller om den følsomme hjerne og om tilknytning og samhørighed.

 

EmployeePicture

Redaktør
Psykologi
Mette Schilling
Tlf. 33 75 56 62
E-mail: Mette Schilling

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.