• Print

Jura

Vores udgivelser omfatter lærebøger og anden faglitteratur til jurauddannelserne og til juridiske fag på andre uddannelser på universitets-, professions-, master-/diplom og KVU-niveau.

Jurabøger af højeste kvalitet

Vores forfattere tæller nogle af de dygtigste forskere og undervisere i landet, og vi har en meget grundig redaktionel proces, der også indebærer peer review. Derfor er du altid sikret lærebøger og faglitteratur af højeste kvalitet.

Vores juridiske udgivelsesområde er i kraftig udvikling, og vi er meget interesserede i at diskutere nye udgivelser på området. Kontakt redaktør Martin Laurberg, hvis du har idéer, spørgsmål eller kommentarer.

Køb bøgerne online her på sitet - flere fås også som e-bøger og i-bøger.

HRF Jura

Dele af forlagets juridiske udgivelser kategoriseres som akademiske forskningsudgivelser under overskriften HRF Jura. Disse titler er underlagt forlagets praksis for fagfællebedømmelse. Det er en skærpet udgave af de retningslinjer, der er aftalt mellem Fagligt Udvalg og danske juridiske forlag, og som svarer til praksis for fagfællebedømmelse på andre fagområder. Læs mere om fagfællebedømmelse her

 

EmployeePicture

Redaktør
Samfundsvidenskab, Socialt arbejde, Humaniora og Jura
Martin Laurberg
Tlf: 33 75 59 57
E-mail: Martin Laurberg

Katalog

Se det nyeste katalog med udgivelser inden for kommunikation, salg, økonomi, markedsføring, organisation, ledelse og jura. 

Læs kataloget

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.