• Print

Organisation & Ledelse

Vores udgivelser spænder over klassiske solide grundbøger til mere specialiserede og temaorienterede titler som for eksempel Positiv psykologi i ledelse og Positiv psykologi i organisationen, Det sociale arbejdes organisering, Performance Management, Ledelse og psykisk arbejdsmiljø, Projektstyring samt Problemløsning og kvalitetssikring.

Bøger til videregående og akademiuddannelser

Vi tilbyder lærebøger til alt fra korte akademiuddannelser til lange videregående uddannelser med størst fokus på erhvervsakademierne, professionshøjskoler og handelshøjskoler, og vi arbejder målrettet med at supplere bøgerne med materialer, opgaver, PowerPoints, links og andet.

Vi er altid på udkig efter gode forfattere, konsulenter og fagredaktører, så hvis du har gode idéer, spørgsmål eller kritik, hører redaktør Henning Persson meget gerne fra dig.

Køb bøgerne online her på sitet - flere fås også som e-bøger og i-bøger.
EmployeePicture

Redaktør
Organisation, Ledelse og Kommunikation
Henning Persson
Tlf. 33 75 59 55
E-mail: Henning Persson

Katalog

Se det nyeste katalog med udgivelser inden for kommunikation, salg, økonomi, markedsføring, organisation, ledelse og jura. 

Læs kataloget

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.