• Print
Kære underviser

Er du underviser på en uddannelse inden for et af vores fagområder, kan du holde dig opdateret om nye udgivelser ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Vi vil meget gerne høre din mening om de bøger, hjemmesider og andet materiale, du benytter i undervisningen. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag til, hvordan vi kan gøre undervisningsmaterialet endnu bedre.

Supplerende materiale

Som underviser kan du få adgang til opgaveløsninger, figurer og andet supplerende materiale til bøgerne. Det meste af materialet kan du finde under de enkelte titler på hjemmesiden.

En del af det supplerende materiale, bl.a. opgaveløsninger, er kun tilgængeligt med en særlig underviseradgang, som du kan få ved henvendelse til forlaget.

Kontakt os for yderligere information om, hvordan du får adgang som underviser.

Vurderingseksemplar

Vi sender meget gerne elektroniske vurderingseksemplarer af alle vores titler. Har du brug for at vurdere en eller flere bøger med henblik på pensumplanlægning, klik her.

Følg med på Facebook

  

Følg med i debatten, hør hvad forfatterne mener og bliv klogere på de bøger, der sætter dagsordenen. 
Følg med på Facebook

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.