• Print

Fysiologi

En grundbog

Niels-Henrik Holstein-Rathlou, Niels Einer-Jensen, Ole Sonne (red.)
Redaktører: Niels-Henrik Holstein-Rathlou, Niels Einer-Jensen, Ole Sonne
Forfattere:

ISBN: 9788762804012 (Bog)
Udgivelsesår: 2004
Udgave: 1
Sider: 632
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder

Bogen er en oversættelse af den norske lærebog i fysiologi for medicinstuderende. Grundlaget for at forstå udviklingen af sygdom og mulig behandling er en god forståelse af normalfysiologien, og teksten har hele tiden den kliniske relevans for øje.

Bogens opbygning

Bogens kapitler omhandler de forskellige kropsprocesser, og for at understrege hvordan de forskellige organsystemers virksomhed glider over i hinanden afsluttes bogen med en præsentation af to sygehistorier, som viser hvordan svigt i ét organ har negative konsekvenser for mange andre organer.

Teksten støttes af et væld af pædagogiske stregtegninger i farver.

Målgruppe

Bogen er primært tiltænkt medicinstuderende, men den er også velegnet til brug i fysiologiundervisningen på tandlægestudiet, ved uddannelserne i human biologi, folkesundhedsvidenskab samt flere overbygnings- og masteruddannelser

Månedsskrift for praktisk lægegerning august 2004

 

"Fremragende fysiologibog" "Den er fint illustreret og er oversat og bearbejdet af fysiologer fre tre danske fakulteter. Det er blevet en fremragende bog, som jeg varmt kan anbefale til mine praksiskolleger, også som udgangspunkt for et kvarters snak om fysiologi ved starten af møderne i efteruddannelsesgrupper."

Bagsidetekst
Bogen er en oversættelse af den norske lærebog i fysiologi for medicinstuderende. Oversættelsen er tilrettet det danske medicinstudie med hjælp fra tre centrale undervisere, der repræsenterer hvert sit universitet, og den er derfor, med passende supplement, et godt alternativ til de engelsksprogede lærebøger. Forståelse af normalfysiologien danner grundlaget for at forstå udviklingen af sygdom og mulig behandling heraf, og teksten har hele tiden den kliniske relevans for øje. Teksten støttes af et væld af pædagogiske stregtegninger i farver.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.