• Print

OTIPM

En model for planlægning og implementering af top-til-bund, klientcentrerede og aktivitetsbaserede interventioner

ISBN: 9788762810082 (Bog)
Udgivelsesår: 2012
Udgave: 1
Sider: 224
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

Den velkendte bog The Occupational Therapy Intervention Process Model (OTIPM) foreligger nu på dansk.

Hvad er OTIPM?

The Occupational Therapy Intervention Process Model (OTIPM) er en klientcentreret arbejdsprocesmodel baseret på aktivitetsparadigmet med en ergoterapeutisk, klientcentreret, aktivitetsbaseret og top-til-bund tilgang til aktivitet og deltagelse. Ergoterapeuten tager derfor afsæt i klientens oplevelse af aktivitet og aktivitetsproblematikker førend sygdom og symptomer. I interventionen er meningsfuld aktivitet ikke kun målet, men også det terapeutiske virkemiddel i interventionen.

Bogen er udarbejdet af Anne G. Fisher, professor i ergoterapi, og foreligger nu i en dansk oversættelse af Eva Wæhrens, ergoterapeut, ph.d.

En bog alle ergoterapeuter der arbejder aktivitetsbaseret og klientcentreret bør købe som personligt eje.

AMPS fagligt netværk

Anne G. Fisher

Professor i ergoterapi ved Umeå Universitet, Sverige.

AMPS Fagligt Netværk under Ergoterapeutforeningen

30-01-2013 Bestyrelsen for AMPS fagligt netværk

"Bogen bidrager med en begrebsmæssig struktur, der fungerer som en guide til ergoterapeutisk ræsonering i forbindelse med planlægning og iværksættelse af ergoterapeutisk undersøgelse og intervention. Den giver os et fælles sprog, en oversættelse af begreber på dansk, der fremmer forståelsen og giver redskaber til en nuanceret beskrivelse af den observerede aktivitetsudførelse. Vi oplever, at det fører til en veldokumenteret beskrivelse, som kolleger fra andre faggrupper med f.eks. social-faglig baggrund gerne benytter, når klienten skal visiteres til ydelser f.eks. hjemmevejledning." [...] "OTIPM er en rigtig håndbog i ordets bedste forstand, handlingsanvisende, letlæselig og handy. En bog alle ergoterapeuter der arbejder aktivitetsbaseret og klientcentreret bør købe som personligt eje."

Bagsidetekst
The Occupational Therapy Intervention Process Model (OTIPM) er en klientcentreret arbejdsprocesmodel baseret på aktivitetsparadigmet med en ergoterapeutisk, klientcentreret, aktivitetsbaseret og top-til-bund tilgang til aktivitet og deltagelse. Ergoterapeuten tager derfor afsæt i klientens oplevelse af aktivitet og aktivitetsproblematikker førend sygdom og symptomer. I interventionen er meningsfuld aktivitet ikke kun målet, men også det terapeutiske virkemiddel i interventionen. Bogen er udarbejdet af Anne G. Fisher, professor i ergoterapi, og foreligger nu i en dansk oversættelse af Eva Wæhrens, ergoterapeut, ph.d.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.