• Print

Bevægeapparatets anatomi (i-bog)

,,,

ISBN: 9788762814660 (i-bog)
Udgivelsesår: 2014
Udgave: 13
Sider: 450
Bestil vurderingseksemplar

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx opgaver, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone. E-nøglen giver adgang til i-bogen i 48 måneder fra aktiveringsdatoen.

Om bogen

Bevægeapparatets anatomi er en klassiker inden for anatomiske lærebøger. Denne 13. udgave er en ny og opdateret udgave suppleret med helt nye og utroligt flotte og pædagogiske illustrationer.

Lærebogen kombinerer den grundlæggende anatomi med både forebyggelse, undersøgelse, behandling, træning og genoptræning og er således den moderne lærebog for både læge-, idræts- og fysioterapeutstuderende.

Elementer af embryologi, antropologi, sammenlignende anatomi, histologi og mekanisk fysik er medtaget i det omfang, det bidrager til forståelsen af struktur og funktion.

I-bogen indeholder bl.a.:

Bogens fulde tekst og alle illustrationer i digital form

  • Egen digital notesbog til noter og opgaver
  • Mulighed for at markere i teksten
  • Mulighed for at se illustrationer i stor forstørrelse
  • Søgefunktion i tekst og noter
  • Videoklip med røntgenkinematografiske optagelser af de store led, arthropiske optagelser af skuldre og knæ, kliniske undersøgelser og optagelser af biologisk materialers og strukturers mekaniske egenskaber
Bagsidetekst
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.