• Print

Behovsvurdering

Grundlag og praksis

ISBN: 9788762815308 (Bog)
ISBN: 9788762817555 (i-bog)
Udgivelsesår: 2017
Udgave: 1
Sider: 416
Bestil vurderingseksemplar Bestilling for BogPlus-kunder
Kig i bogen

Behovsvurdering – grundlag og praksis

I ethvert sundheds- og socialfagligt arbejde er behovsvurderingen udgangspunkt og omdrejningspunkt i det faglige arbejde i praksis. Behovsvurderinger udgør en central og meget betydningsfuld opgave for alle professionelle, der arbejder for og sammen med borgere og patienter på sundheds- og socialområdet i kommuner og regioner.

Det er denne lærebogs ambition at bidrage med en udfoldet og sammenhængende beskrivelse af behovsvurderingen som fagligt tema og opgave. Målet er at bidrage til indsigt i og forståelse af udfoldelsen af behovsvurderinger i faglig praksis. En forståelse, der også kan bidrage til udvikling og forbedring af praksis til gavn såvel for de involverede; det være sig borgerne som de mange forskellige professionelle og faglige ledere, der har ansvar for at foretage behovsvurderinger på sundheds- og socialområdet.

Bogen henvender sig til studerende og undervisere på professionsbachelorniveau inden for de sundheds- og socialfaglige professionsuddannelser samt studerende på diplom-, master- og kandidatniveau. Målgruppen er endvidere uddannede medarbejdere, udviklingskonsulenter og forskere, der til dagligt arbejder i og med faglig praksis og vurderinger af borgernes/patienternes behov for sundheds- og socialfaglige indsatser.

Sygeplejersken

14-08-2017 

Jens Bydam

"Bogen er hermed anbefalet."

Bagsidetekst
I ethvert sundheds- og socialfagligt arbejde er behovsvurdering udgangspunkt og omdrejningspunkt for det faglige arbejde i praksis. Behovsvurdering udgør en central og meget betydningsfuld opgave for alle professionelle, der arbejder for og sammen med borgere og patienter på sundheds- og socialområdet i kommuner og regioner. Det er denne lærebogs ambition at bidrage med en udfoldet og sammenhængende beskrivelse af behovsvurdering som fagligt tema og opgave. Målet er at bidrage til indsigt i og forståelse af udfoldelsen af behovsvurdering i faglig praksis. En forståelse, der også kan bidrage til udvikling og forbedring af praksis til gavn for de involverede; det være sig borgerne såvel som de mange forskellige professionelle og faglige ledere, der har ansvar for at foretage behovsvurdering på sundhedsog socialområdet. BEHOVSVURDERING – GRUNDLAG OG PRAKSIS henvender sig til studerende og undervisere på professionsbachelorniveau inden for de sundheds- og socialfaglige professionsuddannelser samt studerende på diplom-, master- og kandidatniveau. Målgruppen er endvidere uddannede medarbejdere, udviklingskonsulenter og forskere, der til dagligt arbejder i og med faglig praksis og vurderinger af borgernes/patienternes behov for sundheds- og socialfaglige indsatser.
    Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

    Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.