• Print

Bibliotekar

Har du spørgsmål til bøgerne, brug for et billede af en bogs forside, forlagets logo eller andet, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan finde vores telefonnumre og mailadresser ved at klikke på "Kontakt".

Når vi udgiver nye bøger, udsender vi et elektronisk nyhedsbrev til modtagere der har registreret sig inden for det relevante fagområde. Ønsker du at abonnere på nyhedsbrevet, kan du klikke på "Tilmeld dig nyhedsbrev". Så er du hele tiden opdateret med de nyeste bøger inden for netop dit område.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få automatisk besked, når der udkommer nye materialer inden for dit fagområde.

Tilmeld dig her

Bestil magasiner

I Munksgaards magasiner kan du læse om læremidler til uddannelserne, om nye tendenser i undervisningen og om de forandringer, der påvirker både uddannelserne og læremidlerne.

Bestil trykte magasiner ved at skrive til forlaget@munksgaard.dk - husk, at skrive hvilke magasiner, du vil have, hvor mange og til hvilken adresse, de skal sendes. 

Se magasinerne i online-versioner her:

Medicin

Pau

Sosu

Sygepleje

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.