• Print

Medicin

Munksgaard udgav sin første medicinske lærebog i 1917, og siden har vores målsætning været at udvikle og udgive højt kvalificerede fag- og lærebøger til medicinstuderende og læger. Vi har både lærebøger til bachelor- og kandidatdelen af medicin, hånd- og fagbøger til anvendelse i klinikken og tværgående fagbøger, der henvender sig mere bredt til ansatte i sundhedsvæsenet.

Vi vil til stadighed gerne have inspiration fra vores læsere. Har du en god idé til en ny udgivelse eller kommentarer til eksisterende bøger, hører vi derfor meget gerne fra dig.

Læs om vores digitale produkter her

Magasin til medicinere

Læs artikler om fremtiden på medicinstudiet, om klassiske lærebøger og nye, digitale muligheder og mød nyuddannede læger, der fortæller om deres karrierevalg. Læs artiklerne her

Vil du have et eller flere trykte magasiner tilsendt? Så skriv til forlaget@munksgaard.dk. Husk at skrive, hvor mange magasiner, du vil have, og hvilken adresse, de skal sendes til.

EmployeePicture

Redaktør
Medicin og odontologi
Britta Østergaard
Tlf. 33 75 59 79
E-mail: Britta Østergaard

EmployeePicture

Redaktør
Medicin og Ernæring & Sundhed
Laura Norn Hammen
Tlf. 33 75 55 20
E-mail: Laura Norn Hammen

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.