• Print

Boghandler

Har du spørgsmål til bøgerne, brug for et billede af en bogs forside eller andet, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan finde vores telefonnumre og mailadresser ved at klikke på "Find medarbejder" herunder.

Ca. en gang om måneden udsender vi et elektronisk nyhedsbrev inden for hvert udgivelsesområde. Ønsker du at abonnere på nyhedsbrevet, kan du klikke på "Tilmeld nyhedsbrev" herunder. Så er du hele tiden opdateret med de nyeste bøger inden for netop dit område.

Vi udgiver gratis magasiner inden for forskellige fagområder, som kan bestilles uden omkostninger ved at skrive til forlaget@munksgaard.dk. Du kan se de aktuelle magasiner i højre side.

Bestil magasiner

I Munksgaards magasiner kan du læse om læremidler til uddannelserne, om nye tendenser i undervisningen og om de forandringer, der påvirker både uddannelserne og læremidlerne.

Bestil trykte magasiner ved at skrive til forlaget@munksgaard.dk - husk, at skrive hvilke magasiner, du vil have, hvor mange og til hvilken adresse, de skal sendes. 

Se magasinerne i online-versioner her:

Medicin

Pau

Sosu

Sygepleje

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få automatisk besked, når der udkommer nye materialer inden for dit fagområde.

Tilmeld dig her

Vi bruger cookies på www.munksgaard.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.